A Kodolányi Apartmanház a Kodolányi János Főiskola központi épületeitől gyalog alig 5 perc járásra, Székesfehérvár egyik csendes zöldövezeti részében, a Bregyó Sport és Szabadidőközpont tőszomszédságában található.

A 2004 őszén átadásra került négyszintes épületben három szinten 47 négyszemélyes, bútorozott apartman került kialakításra, amelyek mindegyike két-két ágyas szobából, minikonyhából, fürdőszobából és WC-ből áll. Az apartmanokat az Internet- és kábel TV csatlakozási lehetőség, mosókonyha teszi még komfortosabbá. Az épület biztonságát az éjjel-nappal működő portaszolgálat biztosítja, ahonnan kamerával őrzik a parkolót. A jó hangulatról a Kodó Club Café, a földszinti kávézó és bár gondoskodik programjaival.

Az apartmanházban a havi bérleti díj az árlista szerint előre fizetendő. A bérleti díjon felül a tényleges fogyasztás alapján havonta utólag rezsiköltséget kell fizetni, minden apartmanhoz külön víz-, villany- és hőmennyiségmérők tartoznak. A közös költség tartalmazza a korlátlan Internet és kábel TV használatot. A beköltözés előfeltétele a bérleti szerződés megkötése, illetve az egyhavi bérleti díjnak - de legalább 25.000 Forintnak - megfelelő összegű óvadék megfizetése, amely kiköltözéskor visszajár.